Čoban tera ovčice..
3 posters
Strana 1 od 1
Re: Čoban tera ovčice..
Tako i mi imamo na FG,i svi ih vole i paze,a oni bas onako znaju da vrate tu ljubav cuvajuci kucu.
Ovu macu smo nasledili,nije htela sa bivsim gazdama da se seli.Meda(tako smo nazvali kucu) oce da se igra sa njom,al ona nece,plasi se,al vlajda ce se uskoro navici na njega.
pozzz
Ovu macu smo nasledili,nije htela sa bivsim gazdama da se seli.Meda(tako smo nazvali kucu) oce da se igra sa njom,al ona nece,plasi se,al vlajda ce se uskoro navici na njega.
pozzz
sareno- Novi Clan
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 28.12.2008
Piki, ovo mora da si bio negde u mojim krajevima
Pozdrav
Pozdrav
iuvavum- Novi Clan
- Broj poruka : 10
Datum upisa : 27.01.2009
bio sam od Salzburga prema Klagenfurtu mesto se zove Wagrein steta nisam tamo sliko no u povratku iz auta su uradjene prve slike a druge su sa Schneberga ovde kod Beca 2100 metri nadomrski visine do gore smo isli sa cipel cug a na dole smo sa chan ban cug ;)u prevodu (zelezni konj)
evo linka de mozete da vidite slike Babinog Zuba tja Stare planine
--
http://www.babinzub.net/foto/foto.html
,,,
--
http://www.babinzub.net/foto/foto.html
,,,
Ljubo ako si pogledo link od Babin Zub primetio si fotografije o Deli Jovan i Kalne e tu se ja smucam pred novu godinu na divlju svinju,sam me ova omasi glupavo:( al ova sto dolazi bog do zdravlja i para nece :)
Piki, gde se nalazi ova lepa koliba u snegu? Blize tebi ili ovamo u mojim krajevima?
Pozdrav
Pozdrav
iuvavum- Novi Clan
kolibica je blize meni nalazi se u Moniskirhenu,stari put sto se islo za bivsu Jugoslaviju iz Beca prema Gracu i ona je na 1187 metara nadmorske visine a najvislji vrh ovog centra je oko 1300 metara al skroz gore nisam iso el je bilo u magli , valjda ce sledeci vikend biti bolje vreme
poz,,,
poz,,,
mnogo lep predeo iuvavum,volim sumovite krajeve
a zimski deo volim radi Lova :)
a zimski deo volim radi Lova :)
hvala na poz,,, takodje iauu ,vidim ovo neki uredjeni parkic za setanje po sumi ima brvnicu preko uvalice,tu samo dvonozne srnice moz ulofit :)
ja sam ti vise da je neuredjeno i nepristupacno,al toga je ovde u jaustriji jako malo,na zalost
ja sam ti vise da je neuredjeno i nepristupacno,al toga je ovde u jaustriji jako malo,na zalost
Piki. mah mah
Evo me u tvojoj "dzungli" pa da ti mahnem, a fotke nisu onakve kakve ti volis pa cu to od kuce, hehe
Pozdrav
Pozdrav
iuvavum- Novi Clan
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|