Djurdje Perisic
+2
Seljancica
Zikaa
6 posters
Strana 1 od 1
Djurdje Perisic
Danas nam se javio Djurdje Perisic pa ako neko ima sta od njega neka se javi
Postovani
Pesmu "Oj bosanko" sam snimio za Radio televiziju Beograd kada sam bio mlad, posle zavrsenog fakulteta. To je ustavri bila ploca sa 4 pesme. Jedna od njih je bila "Oj bosanko". Video sam da je na Vasem sajtu pominjana ova pesma, da je u opticaju, ali ne mogu da je pronadjem nakon sto sam se ulogovao na Vas sajt. Da li ova pesma egzistira u opticaju na Vasem sajtu i kako mogu da dodjem do nje. Naravno, zainteresovan sam i za druge moje pesme. Imao sam 4 solisticke ploce i nekoliko snimaka izvornih pesama za radio Beograd 1.
Unapred zahvalan, Djurdje Perisic
Postovani
Pesmu "Oj bosanko" sam snimio za Radio televiziju Beograd kada sam bio mlad, posle zavrsenog fakulteta. To je ustavri bila ploca sa 4 pesme. Jedna od njih je bila "Oj bosanko". Video sam da je na Vasem sajtu pominjana ova pesma, da je u opticaju, ali ne mogu da je pronadjem nakon sto sam se ulogovao na Vas sajt. Da li ova pesma egzistira u opticaju na Vasem sajtu i kako mogu da dodjem do nje. Naravno, zainteresovan sam i za druge moje pesme. Imao sam 4 solisticke ploce i nekoliko snimaka izvornih pesama za radio Beograd 1.
Unapred zahvalan, Djurdje Perisic
Poslednji put izmenio zikaa dana 11/6/2011, 01:11, izmenio ukupno 2 puta
Re: Djurdje Perisic
Evo jos jedne informacije
Na video snimku peva Djurdje Perisic
A ne Djordje kako je napisano
Da li bi neko mogao ponovo uploadovati ove video snimke i pjesme, posto su, kako vidim svi istekli ?
Pozdrav
Pozdrav
StefanMD- Novi Clan
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 12.12.2011
Ima li neko link za download svih njegovih pjesama posto od ovih nijedan ne radi?
djokapastiljoka- Novi Clan
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 07.10.2014
Na ovom forumu nema nikakvih linkova za skdanje bilo cega
Pozdrav i dobro nam dosao
Pozdrav i dobro nam dosao
Nesa kg- Kralj Foruma
- Broj poruka : 6880
Datum upisa : 13.02.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: